Αποστολή με Πρακτορεία μεταφορών

Τα πρακτορεία μεταφορών χρεώνουν συνήθως ανά κιβώτιο, γι’αυτό κι εμείς κατά τη συσκευασία της παραγγελίας σας προσπαθούμε να τη συσκευάσουμε σε όσο το δυνατόν λιγότερα κιβώτια, λαμβάνοντας παντα υπόψιν τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων σας. Το κόστος της αποστολής εξαρτάται από την μεταφορική και συνήθως κυμαίνεται από 3€ εώς 7€ ανά κιβώτιο. Η παράδοση στην μεταφορική σας είναι χωρίς χρέωση.

Αποστολή με ΕΛΤΑ

Η αποστολή της παραγγελίας σας με ΕΛΤΑ δεν είναι εφικτή και δεν την προτείνουμε λόγω επικινδυνότητας να σπάσουν τα περιεχόμενα του κιβωτίου. Σε περιπτώσεις που δεν εξυπηρετεί καμία μεταφορική την περιοχή σας επικοινωνήστε μαζί μας στο  211 4106 275 ώστε να συζητήσουμε την περίπτωση σας.

Αποστολή με Courier

Η αποστολή της παραγγελίας σας με courier είναι εφικτή μόνο σε περιπτώσεις που δεν περιλαμβάνονται εύθραυστα προιόντα στα κιβώτια. Η αποστολή με courier κυμαίνεται συνήθως από 7€ εώς 20€ το κιβωτιο. Επιλέξτε εσείς ποια εταιρεία courier σας εξυπηρετεί.

Παραλαβή από την έδρα μας

Μπορείται να περάσετε από την έδρα της εταιρίας μας στην Ικονίου 238, Νίκαια, ΤΚ 18453 χωρίς χρέωση και να παραλάβετε την παραγγελία σας, κατόπιν συνεννόησης.