Τιμοκατάλογος τουριστικων ειδών 2020 Unlimited Greece

Λίγα λόγια για εμάς

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με νέες ιδέες και μεγάλα σχέδια για την τουριστική αγορά της Ελλάδας. Mας εμπιστεύονται επαγγελματίες σε πάνω από 350 περιοχές της Ελλάδας και τους ευχαριστούμε γι αυτό! Η ποιότητα και ο μοντέρνος σχεδιασμός των προιόντων μας ξεχώρισαν από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους.

Φιλοσοφία

Προσπαθήσαμε και πετύχαμε όλα μας τα είδη να “θυμίζουν Ελλάδα” κρατώντας μια πνοή του αρχαίου αλλά και του σύγχρονου πολιτισμού. Θεωρία μας είναι πως κάθε περιοχή είναι ξεχωριστή και εξίσου σημαντική γι’ αυτό και δημιουργούμε με μεράκι ξεχωριστά είδη για κάθε μία από αυτές.

Aμεσοι Στόχοι

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε συνεχώς νέα προιόντα και νέα σχέδια για όλους τους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας είτε αυτοί αφορούν καλοκαιρινές διακοπές είτε χειμερινές. Κατασκεύαζουμε τα περισσότερα είδη εξ’ολοκλήρου, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την ποιότητα και την αισθητική τους! Τα τουριστικά είδη όμως είναι μόνο η αρχή…

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Η Unlimited Greece είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης και απευθύνεται μόνο σε εμπόρους. Με φιλικότητα και ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του κλάδου είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε και να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε νέα ιδέα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του σύγχρονου τουρίστα. Γνωρίστε μας!